Informatii despre site

Site-ul web livstory.eu este administrat de S.C. TRINITARIO S.R.L. cu sediul social in Brasov, str. 13 Decembrie, nr. 127, spatiul comercial 4, bl. 3, etaj parter, Judetul Brasov

Numar de Inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti: J8/1644/09.06.2021, CUI 44413432

 

Acceptarea conditiilor

Utilizarea site-ului livstory.eu, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea ta a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
In situatia in care nu esti de acord cu aceste conditii, iti solicitam sa nu utilizezi site-ul nostru de internet.
livstory.eu isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, iti solicitam sa urmaresti in mod periodic eventualele modificari.

 

Drepturile de autor

Informatiile publicate pe livstory.eu apartin site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii TRINITARIO S.R.L care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail info@livstory.eu.

 

Incheierea contractului

Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul theaschocolate.com, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societate TRINITARIO S.R.L. – administrator site, respectiv prin telefon sau email.
Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi. Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.
Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii incasati de societatea TRINITARIO S.R.L., in termen de 7 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.

Ofertele si preturile afisate pe site-ul livstory.eu sunt valabile maxim 12 ore.

Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 24 ore si maxim 30 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de plata). Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.

 

Limitarea raspunderii livstory.eu

Site-ul livstory.eu, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitatea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile, fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea termenilor.
Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului livstory.eu, in totalitate sau partial. Compania TRINITARIO S.R.L. nu va putea fi facut responsabil pentru daune directe sau indirecte, precum si vatamari de orice natura rezultate din utilizarea produselor.

 

Anulare comanda

Livstory.eu (administrat de TRINITARIO S.R.L.) nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor.

In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, livstory.eu isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.

TRINITARIO S.R.L. face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret eronat, TRINITARIO S.R.L. are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:

 

  • preturile afisate pe site-ul livstory.eu sunt rezultatul unei erori materiale;

  • produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;

  • tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;

  • datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

Retur

La receptionarea marfii, clientul trebuie sa se asigure ca produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ si cantitativ asteptarilor sale. In caz contrar, clientul poate sa comunice acest fapt prin email la adresa: info@livstory.eu in cel mai scurt timp pentru a remedia situatia creata in cel mai scurt timp posibil.

Utilizatorul are dreptul sa returneze un produs in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Produsele la reducere nu se pot returna!

Astfel, potrivit OUG nr. 34/2014, perioada de returnare expira in termen de 14 zile de la livrarea comenzii. Decizia trebuie anuntata prin email la info@livstory.eu.

In cazul in care clientul solicita returnarea produselor in cadrul termenului legal din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv/comanda respectiva. In cazul in care comanda este achitata, TRINITARIO S.R.L. va rambursa suma in 14 zile de la data informarii TRINITARIO S.R.L. de catre client asupra deciziei sale. Suma platita va fi returnata dupa cum urmeaza:

 

  • pentru comenzile achitate prin card online – prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

  • pentru comenzile achitate prin plata la livrare – prin virament bancar in contul indicat de catre client;

  • pentru comenzile achitate prin card de credit cu plata in rate – anulare/recalculare contract rate.

Ne rezervam dreptul de a amâna rambursarea sumei platite pâna la primirea produselor vândute.

Returnarea produselor alimentare

In cazul achizitionarii produselor alimentare, acestea nu se pot returna intrucat aceste produse sunt exceptate de la obligativitatea acceptarii returului conform articolului 10 din ordonanta 130/2000.

Returul produselor nealimentare

In cazul achizitionarii de Produse nealimentare, Clientul are la dispozitie un termen de 14 zile de la data livrarii Produselor pentru a semnala intentia de returnare a Produsului.

Singurele costuri suportate de client sunt cheltuielile directe de returnare a produsului/produselor.

Returnarea produselor nealimentare se va face in termen de cel mult 14 zile de la data la care a comunicat TRINITARIO S.R.L. ca doreste sa restituie produsele nealimentare si trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate clientului, in ambalajul original, cu etichetele si sigiliile intacte si doar insotite de bonul fiscal aferent si de certificatului de garantie (acolo unde este cazul).

Rambursarea costului produsului se va face la pretul inscris pe bonul fiscal ce insoteste produsul returnat, indiferent de fluctuatiile de valoare ale acestuia.

 

Litigii

Eventualele litigii in legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabila, in caz contrar, partile putandu-se adresa instantei de judecata competente de la sediul comerciantului/vanzatorului TRINITARIO S.R.L., respectiv Judecatoria Brasov.

 

Protectia datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru administrat de TRINITARIO S.R.L., are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Esti obligat sa furnizezi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul tau determina anularea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre tine. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail info@livstory.eu. De asemenea, iti este recunoscut dreptul de a te adresa justitiei. Numar de inregistrare ANSPDCP:

Modalitati de plata:

 

  • numerar;

  • ordin de plata;

  • cu cardul online;

Modalitati de livrare:

 

  • curier DPD Romania

Termen de livrare:

Termenele de livrare standard de 24-72 de ore sau cele afisate pe site sunt orientative si se aplica doar in cazul comenzilor confirmate, daca nu s-a convenit alt termen impreuna cu clientul.

Despre platile prin card

Platile online efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa si MasterCard Secure Cod).

3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizezi:

 

  • Numele posesorului de card

  • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)

  • Data expirararii cardului

  • Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul tau, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului tau. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele partenerului de procesare. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul tau.

 

Cookies

Cookie-urile sunt bucati de text utilizate de browser pentru a stoca informatii pe unitatea magnetica a sistemului dumneavoastra. Fiecare cookie poate fi citit doar de server web-ul care l-a generat. Cookie-urile nu transmit informatii de pe unitatea dumneavoastra magnetica. Livstory.eu ultilizeaza cookie-urile pentru a stii daca aveti deja creat un cont, in felul acesta nefiind necesar sa re-introduceti anumite informatii de fiecare data cand intrati pe site. De asemenea, theaschocolate.com poate folosi cookie-urile pentru a personaliza vizita dumneavoastra in cadrul magazinului. Nu utilizam cookie-urile pentru a stoca informatii ale cardurilor, adrese sau alte informatii personale.

 

Ai nevoie de ajutor?

Contactați-ne la info@livstory.eu pentru întrebări legate de rambursări și returnări.